Місячник пожежної безпеки

2017-10-27

/Files/images/P70921-100948.jpg

Життя дається людині тільки раз.

Щоб його прожити гідно і щасливо, треба його зберегти.

Не для кого не секрет, що пожежа – це страшне лихо і йому краще запобігти.

Навчати дітей діяти правильно в таких ситуаціях важлива ланка навчально-виховної роботи.

В ДНЗ №33 «Казка» під гаслом : «Вогонь - наш друг та не завжди, чекати можна і біди» протягом жовтня відбувалися різноманітні цікаві та повчальні заходи (заняття «Хай дитина знає кожна – жартувати з вогнем не можна», «Вогонь – друг, вогонь – ворог», «Будь обережним з вогнем», дидактичні та сюжетно-рольові ігри «Пожежники»), під час яких діти вчилися берегти своє життя та здоров’я від вогню, цінувати його .

Під час читання художніх творів, заучування віршів, розглядання ілюстрацій дітям прищеплювалось почуття поваги до сміливців-рятувальників, а під час моделювання ситуації «Виклик пожежної команди» малюки практично діяли з телефоном, вчилися безпечно поводитись з електроприладами.

Багато корисної інформації та позитивних емоцій дав дітям перегляд лялькового театру «Небезпечний подарунок», перегляд якого дав малюкам можливість зрозуміли, що сірники – не іграшка, незнайомі речі не можна підбирати на вулиці.

Не залишились без уваги й батьки вихованців. Родини разом з дітьми прийняли активну участь в конкурсі малюнків «Бережіть себе від вогню!»

Сподіваємось, що знання, які діти отримали на протязі місячника принесуть користь.

Кiлькiсть переглядiв: 203

Коментарi